Corvin tető
Corvin tető
VIII., Blaha Lujza tér 1-2
SZERDA-SZOM: 20.00-06.00
+36 20 77 22 984

Ha nem utaztál még liftesfiú vezette áruházi lifttel egy láda rövidital és sör társaságában, vagy nem jártál a néhai „szocreál Corvináruház” épületének eredeti (graffitikkel és matricákkal sőrőn tőzdelt) lépcsőin, vagy egyszerően csak kíváncsi vagy, hogy fest egymás mellett a Kaisers logója és a Szabadság-szobor, akkor a Corvin tetőt neked találták ki.A nyári szezonban reggelig nyitva tartó hatalmas tetőteraszról egyedülálló kilátás nyílik a környező háztetőkre, neonreklámokra és folyton építkező óriásdarukra valamint a budai hegyekre. ősztől tavaszig egy szinttel lejjebb, fedett térben, a 80-as évek szín-és formavilágát idéző, vörös fényben úszó belső terek kínálnak helyet a kikapcsolódásra-és ekkor még nem is szóltunk az elektronikus zenei kínálatról, ami a Corvin tető nagy erőssége.

Keddenként fellép a hazai reagge-dancehall élet üde színfoltja az Irie Maffia, immár klasszikussá érett Rewind sorozat (többek között a Trafóból és a West Balkánból ismert Palotai és Cadik párossal), de ne hagyjuk ki a felsorolásból a hazai minimáltechno prominens fellépőit Nagat és Betat is.

Retrobolond, valamint egyedi darabokat kereső vásárlóknak ajánljuk a Társalgó koktélbárban mőködő boltot, ahol hazai divattervezők ruhái és Corvin tetős szuvenírek egyaránt találhatók. A fenntartható fejlődés és a turkálás megszállottjai a cserealapon mőködő turkálás (amennyit viszel, annyit hozol) során tehetnek szer új darabokra. és itt rendezhetsz zártkörő mulatságokat is.

Köszönjük a Corvin tetőnek, hogy a fotókat rendelkezésünkre bocsátotta.
Galéria
Programajánló
REWIND PARTY
2014. október 01.,Corvin tető
PALOTAI, CADIK, MC ZEEK

hiphop, dubstep, breakbeat, 500 Ft
Casino Bangkok Special
2014. október 03.,Corvin tető
Bart Skils (Drumcode, 100% Pure, Break New Soil - Amsterdam, NL), Subotage, Ioda aka Yesman, Sinko, Dr. Zoidberg
Oliver Huntemann
2014. október 04.,Corvin tető
Astronaut Music & Be Massive presents: Oliver Huntemann